VREESWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3632 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vreeswijk. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 18:12 Eerst een half uur wachten op eten, dan komt het koud aan. Na bellen nieuw gekregen maar ook dit kwam heel laat en niet warm.
3 dec 2022 om 20:24 Het was erg druk, en het zou meer dan een uur duren maar ze waren er 30 minuten eerder! Top. En de pizza was net zo goed als anders.
3 dec 2022 om 19:44 Pizza'swaren koud. Heel jammer
3 dec 2022 om 9:21 Ik bestel hier al zeker 20 jaar zo af en toe een pizza, maar deze pizzas lijken wel een dag oud te zijn. Ik heb het idee dat ze een basis pizza bakken en die dan afbakken met een topping erop. Meestal was een pizza van hun een feestje om op te eten.
2 dec 2022 om 9:12 om 16:00 besteld voor half 6 en precies half 6 geleverd en pizza's altijd lekker!
29 nov 2022 om 21:02 The pizzas were good. But asking more than 7 euros for a tiramisu that was more cream than cookie is ridiculous. When we open our dessert we hardly find the base because it was mostly cream and of course a very small portion. It was a disappointment.
22 nov 2022 om 19:59 Als je, op 2 km afstand van het restaurant wonend, 75 min moet wachten op één calzone, vind ik dat lang duren. Tenzij hij uit Italië moet komen natuurlijk. Koud was hij wel. En nu maar hopen dat ze het lezen.
22 nov 2022 om 12:57 Het leek wel uit de magnetron te komen.. Tegenvaller..
22 nov 2022 om 11:12 Probably one of the best restaurants around. Delivery always warm and in time. Best pizzas and meats I've had from deliery. Restaurant quality at home!
16 nov 2022 om 21:49 Bestel wel vaker hier maar dit keer was de pizza…nat? Daardoor was de bodem beetje zompig. Ff terug in de oven hielp wel en was verder prima te eten. Maar wel vreemd..De bezorging was wel giga snel..
16 nov 2022 om 13:28 Goed als altijd, op tijd bezorgd, beetje minder warm dan vorige keer
14 nov 2022 om 19:26 Het was weer heerlijk, echt genieten en de spaghetti was nog steeds goed heet De carpaccio was pok heerlijk